follow Catalog firme » Firme sisteme control acces » Sisteme control acces valcea
  home     Firme sisteme control acces   Sisteme control acces valcea

Sisteme control acces

sisteme control acces valcea,sisteme control acces (VALCEA)
Folosind marci consacrate firma noastra va ofera o gama variata de produse si servicii din domeniul sistemelor de securitate pentru care acordam o garantie de 2 ani. sc comaltronic srl are licenta de functionare in domeniul sistemelor de securitate nr. 1416/t din 2008, eliberata de i.g.p.r. este autorizata in proiectare, instalare si intretinere pentru: sisteme de alarma antiefractie pentru imobile, sisteme de..
0723 *** ***Click aici!
sisteme control acces (VALCEA)
S.C. ERMINECS S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 cu sediul in Rm-Valcea, avand ca principal obiect de activitate executia de instalatii electrice civile si sisteme de securitate. In anul 2005 se infiinteaza un punct de lucru in Sibiu, iar obiectul de activitate se diversifica cu instalatii electrice industriale, retele de date si telefonie, retele CATV, instalatii de aer conditionat si ventilatie, instalatii..
0744 *** ***Click aici!
sisteme control acces (VALCEA)
Firma a fost infintata in anul 2016 si are ca activitate principala instalarea sistemelor de supraveghere video, sisteme de avertizare efractie, incendiu, sisteme de control acces si pontaj, retele structurate de voce/date, automatizari porti ,usi de garaje, etc...
0746 *** ***Click aici!