follow Catalog firme » Firme sisteme control acces » Sisteme control acces sibiu
  home     Firme sisteme control acces   Sisteme control acces sibiu

Sisteme control acces

sisteme control acces (SIBIU)
Distributie sisteme de securitate, supraveghere, alarma, control acces, automatizari: compania noastra importa si distribuie produse dintr-o gama larga de produse de securitate: sisteme si camere de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali. sisteme de supraveghere, camere de supraveghere,..
0751 *** ***Click aici!
sisteme control acces (SIBIU)
Sc dhc system s.r.l., a fost infintata in anul 2000 si activeaza in domeniul sistemelor de securitate si it. societatea se ocupa cu comercializarea si montarea sistemelor de alarma, sisteme antiincendiu, camere de supraveghere, interfoane si video-interfoane, automatizari, sisteme pontaj si door-acces precum si protectie perimetrala. societatea este avizata igpr si microsoft si are sistem de managemenet al calitatii iso 9001:2008 implementat...
0369 *** ***Click aici!
sisteme control acces (SIBIU)
Firma noastra va ofera siguranta si confort. sistemele si echipamentele noastre va protejeaza bunurile sau va fac viata mai usoara. Pentru toate aceste echipamente asiguram service pe durata garantiei, dar si postgarantie. putem asigura asistenta tehnica si service la sistemele dumneavoastra, chiar daca au fost instalate de alta firma. Firma are capital integral..
0744 *** ***Click aici!
sisteme control acces (SIBIU)
Firma noastra se ocupa cu proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare si exterioare pentru cladiri civile si industriale, spatii de birouri, spatii comerciale, apartamente, case, vile si hale industriale. proiectare si executie actionari si automatizari cablate si programate. Proiectare si executie retele de comunicatii de date (retele structurate). Consultanta de specialitate...
0722 *** ***Click aici!
sisteme control acces (SIBIU)
Firma noastra ofera servicii de instalare sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, interfoane, videointerfoane si alte echipamente de control acces. Avem experienta vasta in automatizarea portilor, usilor pietonale sau de garaj, montam rulouri, pergole, umbrare actionate electric. Suntem specializati in realizarea de instalatii electrice..
0729 *** ***Click aici!
sisteme control acces (SIBIU)
Papillon new g a fost fondata in anul 2001. ca o societate comerciala cu capital privat activand in domeniu protectiei mecanice si electronice a bunurilor si persoanelor. ne-am propus sa promovam cele mai moderne tehnologii in domeniul protectiei bunurilor si persoanelor astfel, incepand cu anul 2006 am devenit distribuitori ai unora dintre cei mai mari producatori de echipamente de..
0269 *** ***Click aici!