follow Catalog firme » Firme sisteme control acces » Sisteme control acces galati
  home     Firme sisteme control acces   Sisteme control acces galati

Sisteme control acces

sisteme control acces (GALATI)
Infiintata in 2004 , SYSCAMI SRL este un nume de referinta in judetul Galati si judetele adiacente pentru instalari , intretinere si reparatii de : Sisteme supraveghere, Calculatoare, Sisteme de Alarma, Monitorizare video , interfonie si videointerfonie , Instalatii de sisteme de acces pontaj (control acces) cu sau fara turnicheti pentru acesul securizat al angajatilor unei companii , pentru prezenta elevi in..
0749 *** ***Click aici!
sisteme control acces (GALATI)
M-gsystems este o societate cu experienta in domeniul securizarii electronice si mecanice a spatiilor civile si industriale si activeaza din 2008 in acest segment de piata. firma este avizata de igpr si dgipi, prin acest lucru dorind sa facem dovada profesionalismului si seriozitatii noastre...
0744 *** ***Click aici!
sisteme control acces (GALATI)
Infiintata in anul 2002, avand in urma o experienta de peste 7 ani in vanzari, montaj si service interfoane, electra systems este o continuare a brandului "electra" in interfoane. managementul firmei este asigurat de o echipa formata din jurist ecaterina lidia serban si inginer gabriel serban, care au pus bazele primelor montaje de interfoane in galati, reusind sa ofere clientilor stabilitate si servicii..
0236 *** ***Click aici!
sisteme control acces (GALATI)
Sc martel srl este o organizatie tanara, infiintata in 2008, avand ca principal obiect de activitate lucrari de telecomunicatii si aplicatii de curenti slabi. prin serviciile prompte si de calitate oferite tuturor clientilor, s.c. martel a parcurs un drum ascendent, devenind rapid un partener important pe piata de telecomunicatii din zona judetului galati si a celor apropiate braila, tulcea, vrancea, buzau, vrancea. instalam..
0236 *** ***Click aici!
sisteme control acces (GALATI)
S.C. FULLSYS S.R.L. a fost înfiinţată în 2007, fondatorii săi prevăzând o companie destinată rezolvării problemelor şi acordării unui suport pentru sistemele de securitate electronice. Societatea este autorizată de Inspectoratul General al Poliţiei (IGP) si de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) să efectueze următoarele activităţi: proiectare, instalare, întreţinere şi service a sistemelor de securitate (sisteme de alarma, de supraveghere video, de..
0746 *** ***Click aici!
sisteme control acces (GALATI)
Prioritatea noastră este satisfacţia dvs. Atu-ul nostru constă în profesionalism si seriozitate . În plus, personalul nostru calificat are grijă să vă furnizeze soluţiile cele mai rapide şi mai eficiente. Desigur, oferim o abordare personalizată pentru oricare din solicitari şi un înalt grad de implicare. Suntem dedicaţi îmbunătăţirii constante a serviciilor noastre. Fiecare client este cel mai important client şi o oportunitate pentru..
0742 *** ***Click aici!