follow Catalog firme » Firme sisteme control acces » Sisteme control acces brasov
  home     Firme sisteme control acces   Sisteme control acces brasov

Sisteme control acces

sisteme control access,sisteme control acces cartela (BRASOV)
Novatehnic systems este autorizata igpr in domeniul sistemelor de securitate. vanzare, montaj, service, proiectare, consultanta pentru sisteme de supraveghere video cu camere de inalta rezolutie, de zi si de noapte, ccd, megapixel, ip, sisteme de monitorizari in timpi reali, in scop publicitar a imobilelor, spatiilor comerciale, de productie, a santierelor, etc, inclusiv prin sistem wireless. sisteme de alarma antiefractie, antifurt si antiincendiu cu..
0763 *** ***Click aici!
sisteme control acces,sisteme control acces industrial (BRASOV)
S.c. sel systems s.r.l. este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate si comunicatii, infiintata in anul 2002. profilul de activitate include furnizarea de echipamente si servicii complete pentru sistemele de securitate si comunicatii. personalul firmei noastre are o experienta de peste 7 ani in domeniul tehnicii de securitate si comunicatii, putand pune in practica de la sisteme simple pana la sisteme..
0742 *** ***Click aici!
sisteme control acces (BRASOV)
S.C. RG DESIGN S.R.L. Brasov a fost infiintata in anul 2007 si are ca principale servicii si domenii de activitate: importator, distribuitor si montator de feronerii si accesorii pentru porti, usi de garaj industriale si rezidentiale, automatizari pentru porti batante/culisante, bariere auto, scari interioare si de exterior, balustrade din inox si sticla, balustrade modulare, usi din sticla batante si glisante, copertine, baldachine. Oferim o..
0735 *** ***Click aici!
sisteme control acces (BRASOV)
Firma are ca principal satisfactia clientului prin calitatea lucarilor executate. executie si vanzare de sisteme de alarma antiefractie: siemens, dsc, paradox, cerber, supraveghere video: jvc, sony, avtech, control acces, automatizari porti. pentru informatii detaliate asupra preturilor intrati pe site-ul firmei...
0753 *** ***Click aici!
sisteme control acces (BRASOV)
Sisteme supraveghere video,alarme,avertizare incendiu,interfoane,videointerfoane,control acces,cartele interfon,taguri interfon,iluminat economic,service si mentenanta sisteme de securitate,service calculatoare,retelistica Brasov,str Independentei 38. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0368 *** ***Click aici!
sisteme control acces (BRASOV)
Vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de consultanta, vanzare, instalare si service pentru :sisteme automatizari: * porti culisante * porti batante * usi de garaj sisteme alarma : * sisteme de alarma cu fir * sisteme de alarma wifi (radio) sisteme interfonie si control acces: * sisteme..
0 72 *** ***Click aici!
sisteme control acces (BRASOV)
Mcat technology este specializata in instalarea si vanzarea de sisteme antiefractie (detectie si semnalizare), sisiteme de televiziune cu circuit inchis (cctv), sisteme de pontaj cu carduri de proximitate. mcat technology te ajuta sa lucrezi eficient si sa fii relaxat. externealizeaza tot ce nu creaza plus-valoare in compania ta. foloseste-ti timpul implicandu-te mai mult in activitatiile care iti aduc profit...
0721 *** ***Click aici!